O nama

O nama

Privredno društvo Fenix PH DOO osnovano je 07.12.1992. godine. Vremenom se spektar usluga proširivao i menjao u skladu sa zahtevima tržišta te smo se tokom godina svoga delovanja specijalizovali na području pružanja knjigovodstvenih usluga kao i prodaje fiskalnih uređaja i opreme za maloprodajne objekte. Danas smo respektabilno privredno društvo iza kojeg je 25 godina uspešnog poslovanja, veliki broj partnera i kupaca.
Kvalitetna ponuda našim kupcima nudi dobro poznavanje i primenu uređaja i opreme proizvođača specijaliziranih za određena područja iz naše delatnosti: HCP, Com Trade, RB GeneralEkonomik, IntRaster i dr. Osim prodajom, nudimo i celovitu tehničku podršku kroz montažu, programiranje, edukaciju korisnika, servis i održavanje i fiskalizaciju fiskalnih kasa.

 
Takođe našim klijentima nudimo knjigovodstvene usluge u skladu sa zakonskim okvirima.
Želimo…
• kontinuirano pratiti tehnološka rešenja odabirom najboljih proizvoda raspoloživih na tržištu pomoću kojih će naši klijenti ostvariti konkurentnu prednost u svakodnevnom poslovanju,
• paralelno s tehničkim usavršavanjem poboljšavati kvalitetu poslovanja primjenom modernih menadžment metodologija u svakodnevnoj poslovnoj praksi,
• proširiti poslovanje na području Republike Srbije uspostavom poslovnog odnosa s partnerskim poduzećima.
• proširiti poslovanje u drugim programima poslovanja: turizmu, informacionim tehnologijama, grafičkom dizajnu…

Naša Misija

Za nas u firmi je merilo poslovnog uspeha da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspešnosti, pouzdanosti i međusobnog poverenja u okvirima poduzeća, naših partnera, korisnika kao i na celokupnom tržištu. Za nas je uvek i pre svega zadovoljan korisnik, kome garantujemo opravdanosti njihovih investicija, poverenja i sigurnosti, merilo da je ispravna odluka odabrati nas za svog poslovnog partnera.

Naša Vizija

Vizija nam je rast i napredovanje, širenje potencijalnog tržišta, povećanje ponude usluga, ulaganje u kadrove kako bi bili još bolji i spremniji na sve veće izazove koje pred nas postavljaju naši korisnici već danas, a i sutra.

Podeli na društvenim mrežama...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin